Home Alcoià Alcoi posa en marxa els cursos intensius de natació d’aquest estiu

Alcoi posa en marxa els cursos intensius de natació d’aquest estiu

0
SHARE
Imatge de cursos de natació d'Alcoi

Ja estan en marxa els cursos de natació intensius que organitzen la regidoria d’Esports i el complex esportiu Eduardo Latorre, on tenen lloc. Aquest estiu són 136 els alumnes que reben classes de natació de dilluns a divendres, durant tot aquest mes de juliol, a la piscina de l’Eduardo Latorre.

Les classes estan organitzades per grups d’edat començant pels bebés i arribant fins a edat adulta. Tenen una duració de 60 minuts i estan impartides per personal del complex esportiu, per monitors i monitores titulades.

L’objectiu principal d’aquestes classes és la iniciació i aproximació al mig aquàtic i a la natació. Els horaris són de matí a partir de les 10.15 hores i de vesprada a partir de les 18.30 hores.

El regidor d’Esports, Alberto Belda, explica que “són uns cursos per a totes les edats. Saber nadar és molt important, i són moltes les famílies que esperen aquests cursos perquè ajuden als xiquets i les xiquetes a perdre la por a l’aigua. Però també venen persones joves i adultes, que volen avançar i millorar aquesta pràctica”.