Home Destacats La Fira de Sant Isidre de Castalla arriba a la XXVII edició...

La Fira de Sant Isidre de Castalla arriba a la XXVII edició amb més de 80.000 m2 d’exposició

1133
0
SHARE

Castalla ha convocat l’edició número XXVII de la Fira de Sant Isidre, que entre el 17 i el 19 de maig transformarà la capital de la Foia en un aparador de productes, gastronomia i oci sobre més de 80.000 m2 d’extensió. L’esdeveniment no ha deixat de créixer en els darrers anys, seguint una tendència que l’Ajuntament vol continuar. Per a aconseguir-ho compta amb l’assessorament de la que es coneguda com a fira de fires: la Fira de Tots Sants de Cocentaina.

Les fires comercials són un element comú que té lloc a bona part de les poblacions que composen les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. A aquesta zona existeix un dels esdeveniments d’aquest tipus més importants de tots quants es celebren a Espanya, com és la Fira de Tots Sants de Cocentaina. És el mirall en el que es miren altres fires de la muntanya, com la de Sant Isidre, que es celebra el proper cap de setmana a la ciutat de Castalla, i que suposa un dels grans esdeveniments comercials i turístics de la capital de la Foia.

La d’enguany serà una edició que avarcarà una extensió de 80.000 m2 repartits per tota la zona cèntrica de la població, on hi hauran fins a 11 zones temàtiques, entre les que s’inclouen el Mercat Medieval, la zona de música, la del comerç local, la turística o la de vehicles. Tots els expositors de les diferents zones en sumen més de 200, amb una àmplia varietat de productes i una programació cultural i d’oci pensada per a atraure al major nombre de visitants possible. Durant 3 dies, Castalla es convertirà en un gran i multidisciplinar basar a l’aire lliure.

A pesar del seu poder d’atracció ja contrastat i de la tendència creixent de l’esdeveniment, l’organització treballa per a consolidar una fira més gran, amb més productes i millors serveis. Un fet que es du a terme de la mà de la Fira de Tots Sants de Cocentaina, i després d’una inversió enguany de 90.000 euros per a l’esdeveniment. La Fira de Sant Isidre té marge de millora, i des de l’Ajuntament de Castalla estan decidits a explotar-lo guanye qui guanye les eleccions.

La Fira de Sant Isidre tindrà lloc entre el 17 i el 19 de maig a la capital de la Foia, i exigirà de modificacions de trànsit i d’un extens desplegament de seguretat per a evitar incidents.