Home Castalla La Fira de Sant Isidre de Castalla redueix espai amb l’objectiu d’atraure...

La Fira de Sant Isidre de Castalla redueix espai amb l’objectiu d’atraure famílies senceres

414
0
SHARE

L’eliminació de les restriccions vigents durant els dos darrers anys per a contenir la pandèmia de la Covid19 permetrà a la localitat de Castalla recuperar un dels seus grans esdeveniments turístics i comercials. Es tracta de la Fira de Sant Isidre, que enguany, i després de dos exercicis de buit, arriba a la seua edició número 28. Ho fa amb importants novetats després de que l’Ajuntament de la capital de la Foia haja contractat a especialistes per a tornar-li a la fira castelluda l’esplendor d’anys passats.

Una de les principals mesures ha sigut la reducció de la superfície expositiva. Una mesura encaminada a evitar que alguns dels carrers que abasta l’esdeveniment estiguen sense visitants durant bona part del dia. Així, l’extensió de la Fira de Sant Isidre 2022 passarà de 70.000 m2 a vora 40.000 en aquesta edició. Tot per a un certamen que comptarà amb diverses seccions. Una de les més importants serà la d’automoció, que és la que va fundar aquest esdeveniment ja consolidat a Castalla i que es celebrarà entre el 13 i el 15 de maig.

Atraure famílies

L’altra gran aposta per a aquesta edició de la Fira de Sant Isidre castelluda és atraure a famílies senceres. Cosa que es tractarà d’aconseguir mitjançant un considerable augment de l’oferta destinada als més menuts. De fet, els pares podran deixar-los una estona en qualsevol de les activitats programades per a visitar els vora 100 expositors de l’esdeveniment. A ells cal sumar el tradicional mercat medieval, una de les estrelles de la fira.

A banda de la fira com tal, hi ha programats concerts i mostres durant els tres dies que dura l’esdeveniment per a abastir qualsevol gust dels visitants.