Home Cocentaina La Fira de Tots Sants habilitarà espais per a persones amb mobilitat...

La Fira de Tots Sants habilitarà espais per a persones amb mobilitat reduïda durant les actuacions

0
SHARE

La Fira de Tots Sants de Cocentaina disposarà aquest any de diverses mesures per facilitar la visita de les persones amb mobilitat reduïda. Una de les iniciatives més destacades és l’habilitació d’espais durant les actuacions en les zones de Fira i Festa, Petit Palau, Palau a Escena, Sol a Sol, i Muntada i Doma, perquè puguen gaudir-les amb millors condicions.
A més, en els plànols informatius estaran marcats els carrers més apropiats per poder circular amb facilitat, ja que hi ha zones de la Fira on es produeixen fortes aglomeracions de gent que dificulten la circulació. I per a totes aquelles persones que ho necessiten, en els diferents punts d’informació podran disposar d’accessoris que faciliten la mobilitat, com gaiatos amb seients.
La regidora de Fira, Mariona Carbonell, ha explicat que “volem que totes les persones puguen gaudir de la nostra Fira amb les mateixes condicions, i cada edició intentem adaptar-nos a les possibles necessitats”. Totes aquestes mesures se sumen a les que ja s’estaven realitzant en edicions anteriors, com l’aparcament de Textiflok per a persones amb discapacitat, o els serveis adaptats, tot i que ha remarcat que “aquest any hem augmentat aquest tipus de lavabos i en total hi ha onze repartits per tot el perímetre de la Fira”.
Àrea de Comunicació de la Fira de Tots Sants de Cocentaina comunicacion@firadecocentaina.org – 617 85 11 02
D’una altra banda, cal destacar també les noves mesures de sostenibilitat que es portaran a terme. Al carrer Alfonso V s’habilitarà un aparcament per a 100 bicicletes elèctriques, i a més, als aparcaments de la perifèria se seguirà donant el servei d’autobús per desplaçar-se a la Fira i descongestionar la població de vehicles. En aquest sentit, recordar que de nou es fomenta el transport públic amb un augment dels horaris del tren ValènciaAlcoi.
Dins de les mesures de sostenibilitat, tots els expositors disposaran d’il·luminació de baix consum, un dels requisits per participar aquest any en la Fira de Tots Sants. També els estands institucionals utilitzaran materials renovables.