Home Cocentaina La Fira de Tots Sants premia els millors aparadors del comerç contestà...

La Fira de Tots Sants premia els millors aparadors del comerç contestà durant el certamen

266
0
SHARE

La 674 edició de la Fira de Tots Sants de Cocentaina segueix amb les activitats programades en aquest any especial en el qual el certamen s’ha adaptat a les circumstàncies per a continuar fent història. Dins de les activitats que al llarg dels anys es mantenen vives es troba el ‘Concurs d’Aparadorisme’, que enguany compleix la seua vint-i-sis edició i per al qual els comerços locals ja han preparat els seus aparadors amb motius que indiquen que la Fira és present en els seus establiments i és un element viu i que, com cada any, dóna una injecció econòmica a tots els expositors participants.

Aquesta iniciativa, posada en marxa dins del marc de la Fira per l’Associació de Comerç del Comtat, compta enguany amb una doble vessant: una presencial i una altra online. En el primer format, un jurat compost per cinc membres -entre els quals es troben l’edil de Fira, Eugenia Miguel i l’edil de Comerç, Paqui Ruiz- realitzaran un recorregut pels comerços participants el divendres 20 novembre i valoraran la creativitat i els elements decoratius que componguen cadascun dels aparadors.

Com a novetat, en aquesta edició del concurs s’ha inclòs la vessant online perquè els veïns puguen publicar les fotos de l’aparador que més els agrade en les xarxes socials Facebook i Instagram. Perquè siga efectiva la seua votació hauran d’etiquetar a l’establiment i a les xarxes socials oficials de la Fira amb l’objectiu de poder comptabilitzar els impactes de cadascun dels establiments.

Els premis que s’atorgaran als guanyadors consisteixen en paquets de promoció en la ràdio municipal, així com diversos intervals de quotes gratuïtes en l’associació del comerç. Les quantitats i intervals de temps dels quals es beneficiaran els guanyadors oscil·laran segons queden en primer, segon o tercer premi. El guanyador de Xarxes Socials obtindrà una publicació especial i personalitzada en els canals informatius de la Fira.

La Regidora de Fira, Eugenia Miguel, ha indicat que “aquest concurs és un incentiu per als comerços contestans que visten de Fira les seues pròpies instal·lacions i, cosa que és més important, s’involucren a mantindre viva l’essència del certamen des de fa molts anys. Al final, comptem amb molts expositors i comerços de diferents punts de la Comunitat Valenciana, però sense dubte, és important que els de casa continuen ací donant suport a la Fira encara que el seu format enguany siga especial”. Miguel també ha aprofitat l’ocasió per a agrair “a l’Associació de Comerciants per haver posat en marxa aquest concurs una vegada més i continuar treballant per a construir un fort teixit comercial a Cocentaina”.