Home Cocentaina La Fira de Tots Sants s’apropa ja als 440.000 visitants

La Fira de Tots Sants s’apropa ja als 440.000 visitants

89
0
SHARE

La Fira de Tots Sants de Cocentaina viu la seua última jornada aquest 5 de novembre.

Al llarg de les jornades del certamen, vora 440.000 persones han arribat fins a Cocentaina a gaudir de la fira més antiga que es celebra a l’Estat espanyol.

La jornada inaugural va ser la més multitudinària en registrar-se un total de 157.110 visitants. Aquest diumenge a la nit, i una vegada es tanque aquesta 677a edició de Fira, l’organització espera haver superat de llarg el mig milió de visitants.

Des de l’organització han volgut destacar l’absència d’incidents destacats, tant en l’espai d’exposició comercial com en els espais destinats a la programació cultural i de concerts (‘Sol a Sol’ i ‘Espai Fira i Festa’), que han recollit xifres d’assistència ben notables.

Jordi Pla, alcalde de Cocentaina, ha manifestat la seua satisfacció i la de l’equip de Govern per com s’ha refet la Fira després de la jornada d’aturada per raons meteorològiques: “Vam haver de fer front a una situació insòlita i pense que vam prendre les decisions més adients. Això ens ha permès reprendre la marxa sense incidents i recuperar tota la programació prevista, així com remuntar en el volum de negoci i d’afluència de gent. Tot açò demostra que la Fira de Tots Sants de Cocentaina és una maquinària complexa però a ple rendiment”.

 

Respecte de la programació d’espectacles i culturals, la regidora de Fira Marcela Richart ha fet les seues primeres valoracions afirmant que “estem rebent molt bones opinions de la programació d’espectacles. Pensem que hem arribat a un públic molt divers i amb propostes d’una qualitat molt elevada. Açò ens encoratja a seguir treballant, implementant millores i novetats”.