Home Alcoi La Fira Modernista d’Alcoi s’expandeix en xarxes gràcies a bloggers i influencers

La Fira Modernista d’Alcoi s’expandeix en xarxes gràcies a bloggers i influencers

1226
0
SHARE

La Fira Modenista que la ciutat d’Alcoi ha celebrat entre el 16 i el 22 de setembre s’ha revelat com un potent atractiu turístic per a la localitat. Un fet que no seria possible sense la implicació que tota la societat alcoiana ha tingut amb la tercera edició d’aquest esdeveniment. A això s’afegeix la creixent difusió que es fa de la fira, tant en format físic com mitjançant l’ús de les xarxes socials.

En l’edició d’enguany, la tercera, aquest fet ha tingut més rellevància que en les anteriors. Tot gràcies a la idea de l’Associació de Turisme Alacant Interior, comandada per persones molt lligades a la ciutat d’Alcoi. Durant les principals jornades de la fira, fins a 15 bloggers i influencers provinents de tot el País Valencià, a més de periodistes, han gaudit de la intensa programació de la III Fira Modernista d’Alcoi, que han difundit a les seues xarxes socials.

Aquesta maniobra té un efecte multiplicador en quant a l’alcanç que les publicacions en xarxes tenen. Tots els especialistes convidats tenen relació i estan especialitzats en turisme, pel que són milers les persones que segueixen les seues aventures. Una d’elles ha sigut la Fira Modernista d’Alcoi, que ha quedat refletida en internet com a un potent atractiu per a tots els públics a una ciutat que es bolca amb aquesta iniciativa.

El material que han capturat els convidats durant la Fira Modernista d’Alcoi serà utilitzat per a confeccionar un esdeveniment promocional en xarxes cara a la propera edició. Bloggers, influencers i perodistes han pogut ser acollits gràcies al finançament que el patronat de turisme Costa Blanca ha atorgat a l’Associació Alacant Interior.