Home Destacats La Fireta de Tardor ompli els carrers de Fageca a base de...

La Fireta de Tardor ompli els carrers de Fageca a base de productes naturals i oci en torn a la música

573
0
SHARE
Alta participació en la Fireta de Tardor de Fageca.

La localitat de Fageca, a la comarca del Comtat, ha gaudit aquest cap de setmana de la II Fireta de Tardor, omplint de nou els seus carrers amb gent de la Vall i de les marines. Cap a la població s’han desplaçat centenars de persones buscant gaudir d’uns dies diferents. “Productes de proximitat, empreses dels voltants i molta gana de fer les coses ben fetes, eixa és la fórmula per a que, una fira de nova creació, tinga l’èxit que ha tingut”, valoren des de l’Ajuntament de Fageca en un comunicat.

Gastronomia, productors, empreses, artistes, tots locals com: Sal i Oli, Oli 5 Oliveres, Oli Travadell, Bar Arrabal, Vi Gurgu, Bodegues Aguilar, Oli Castell de la Costurera, Agrocompost, Bodega Claudio, Energíes renovables Solnet, Turisme Rural VIVE Viu Verd, Més Esport Pilota Valenciana, Ceràmica Esther Loreto, Llepolies L’hora del Pati, Mel la Mielería, Pablo León escriptor, Moisés Olcina Jazz, Alesa DJ i Lady Moon DJ. Han sigut els integrants d’aquesta experiència a la localitat.

L’ajuntament s’ha mostrat molt content amb el resultat de la fireta, junt amb els veïns i veïnes que han vist com les cases rurals i els negocis han tingut molta demanda. Ara ja esperen a la tercera edició que van a començar a treballar per a que el 2023 siga encara millor i aplegue a més gent.