Home Foia de Castalla La Generalitat confirma nous casos positius de Covid-19 en Ibi

La Generalitat confirma nous casos positius de Covid-19 en Ibi

0
SHARE

Des de l’Ajuntament d’Ibi llancen aquest important comunicat que no fa més que reforçar el que porten difonent des de fa mesos i que és apel·lar a la màxima responsabilitat de tots els veïns i veïnes d’Ibi. Hui mateix, la conselleria de Sanitat de la Comunitat Valenciana, en la seua actualització de dades referents a contagis en la Comunitat, registra nous contagis a Ibi. Podem dir que, a més, hi ha nous casos en estudi a espera de resultats i que els positius confirmats són casos lleus, que es troben aïllats i controlats.

És molt important continuar complint amb les mesures sanitàries establides, com l’ús obligatori de la màscara per a majors de 6 anys, el distanciament social i la rentada freqüent de mans. Tot això unit a la resta de mesures higièniques que hem anat introduint en la nostra vida quotidiana i que no hem de deixar de tindre en compte. Molta atenció als adolescents, no han de baixar la guàrdia, gran part dels focus actuals se centren en reunions de grups de joves que després traslladen a les seues famílies.

En tots/es nosaltres està que els contagis no vagen a més i que la localitat no torne a patir els estralls d’aquesta pandèmia, com ja ho va fer en els seus inicis. Feu-ho per vosaltres però, sobretot, pels altres, per les persones majors, per els malalts i mallates crònics i pels quals dia a dia lluitem contra aquest virus que l’ha posat tot del revés en tan poc temps. ÉS A LES NOSTRES MANS, SIGUEM SOLIDARIS I GENEROSOS AMB LA NOSTRA SALUT I LA DELS altres.

*Per a pròximes actualitzacions de les dades actuals, poden consultar-se en la web coronavirus gva