Inici Muro La globalització natural centra 3 setmanes d’activitats amb les XVI Jornades per...

La globalització natural centra 3 setmanes d’activitats amb les XVI Jornades per la Sostenibilitat de Muro

253
0
COMPARTIR

La immensa majoria de les poblacions de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla estan envoltades de superfícies naturals d’elevat valor o zones protegides. Un fet que, a banda de convertir-les en xicotets paradisos d’alt valor mediambiental, també provoca que a cada localitat es tinga cura en protegir aquests paratges. La tasca educativa en aquest sentit té una gran importància.

Per aixó han sigut convocades de nou a Muro les que son ja les XVI Jornades per la Sostenibilitat. L’esdeveniment és ja un clàssic a la localitat del Comtat, que ha programat 3 setmanes d’esdeveniments relacionats amb la sostenibilitat. Es tracta d’un concepte que cada dia cobra major rellevància, després de contrastar els devastadors efectes que l’activitat humana té sobre el medi ambient.

Entre el 28 de febrer i el 15 de març, localitzacions com l’Arxiu Municipal o la Casa de Ferro mureres albergaran xerrades i presentacions relacionades amb la sostenibilitat. A banda, també hi han previstes eixides per a conèixer el patrimoni natural murer amb diferents excursions. La programació també presta atenció a la formació en sostenibilitat cap als escolars de la localitat. Per a ells hi han previstes reforestacions i neteja de paratges naturals.

La inauguració de les jornades té lloc aquest divendres 28 a partir de les 20 hores a l’Arxiu Municipal murer.