Inici Alcoi El PP alcoià reclama l’aplicació del Pla Director de Parcs i Jardins...

El PP alcoià reclama l’aplicació del Pla Director de Parcs i Jardins i acusa al govern municipal de deixadesa

225
0
COMPARTIR

A finals de 2017, l’equip de govern de la ciutat d’Alcoi encarregava un diagnòstic de totes les zones verdes de que disposa la població. El document dividia en 4 lots diferents els parcs i jardins de la ciutat dels ponts i establia un calendari per a invertir fins a 3,5 milions d’euros en ells durant un termini de 12 anys. Quantitats que feien preveure inversions anuals per valor de prop de 300.000 euros per a rehabilitar a adequar les zones verdes alcoianes. Tot després de molts anys en els que han rebut escàs manteniment, a pesar d’avarcar vora 270.000 m2 d’extensió a la ciutat.

Ara, el principal partit de l’opisició a Alcoi, el Partit Popular (PP) ha criticat el que considera deixadesa per part del govern municipal. Els conservadors lamenten que no s’ha dut a terme cap de les inversions previstes per l’Ajuntament en aquest sentit, segons afirmen. De fet, aporten imatges de l’estat en el que es troben alguns dels parcs de la ciutat, per als que reclamen inversions immediates.

El Pla Director de Parcs i Jardins d’Alcoi és l’eina pensada per a recuperar aquestes àrees verdes en ple casc urbà alcoià. El problema, segons els populars, és que no s’ha aplicat cap de les seues directrius, a pesar de que el consideren un document útil per a la ciutat.