Home Benilloba La Guàrdia Civil investiga actes vandàlics i robatoris patits a Benilloba

La Guàrdia Civil investiga actes vandàlics i robatoris patits a Benilloba

1040
0
SHARE

Agents de la caserna de Cocentaina de la Guàrdia Civil investiguen els fets vandàlics que s’han produït al menys en dues ocasions a Benilloba les darreres setmanes i que han afectat principalment a la zona de la piscina, als vestidors i al quiosc de la zona esportiva.

Els agents s’han personat en la localitat per a comprovar els danys ocasionats i recollir proves que puguen dur a la identificació dels autors, els quals han trencat vidres, portes, elements dels quiosc i han causat destrosses en la maquinària de depuració de la piscina.

Aquesta última acció vandàlica, en què van tancar la clau de pas d’aigua de la depuradora mentre estava en marxa, exigia conèixer el seu funcionament i la seua ubicació, el que va fer pensar que pugués ser gent que sabia el que es feia. No van aconseguir el seu objectiu, encara que per molt poc, cosa que hauria inutilitzat completament la maquinària de la piscina per un ampli període de temps en plenes vacances estivals.

Els actes vandàlics també han afectat la zona de El Calvari on han desaparegut dues portes metàl·liques d’un dels accessos al parc i una altra que ha sigut arrencada.

Per altra banda, Benilloba ha patit la visita d’una banda organitzada de lladres que en una nit va assaltar la nau municipal -on l’Ajuntament i l’empresa Tragsa guardaven el material de treball-, l’Auditori i el bar restaurant “Les Moreres”.

La Guàrdia Civil també investiga aquest fet que ha suposat per al municipi unes pèrdues per valor de més de 30.000 euros. Els lladres s’han endut eines i maquinària utilitzada habitualment pels treballadors municipals i per les brigades de Tragsa a més de deixar l’auditori sense sistema de megafonia i llums o projector.

Els lladres es van endur dos furgonetes que van ser localitzades per la Guàrdia Civil el mateix dia amb un xicoteta part del material robat.