Home Destacats La Guàrdia Civil rastreja el terme municipal de Xixona en busca de...

La Guàrdia Civil rastreja el terme municipal de Xixona en busca de restes humanes trobades per un gos

0
SHARE
Un cotxe de Guàrdia Civil als carrers de les comarques.

La Guàrdia Civil rastreja des del 27 d’abril passat la localitat de Xixona i els seus voltants, a la recerca de tots els indicis que permeten aclarir la troballa d’unes restes cadavèriques. Aquell mateix dia, la Guàrdia Civil d’Alacant va tenir constància de la troballa d’unes restes humanes sense identificar que havia localitzat un gos que només passejava per una zona rural de la localitat de Xixona.

En tornar al domicili, el propietari de l’animal es va adonar que portava a la boca el que semblava ser una extremitat i va avisar immediatament les Forces i els Cossos de Seguretat, que van corroborar que es tractava d’un braç. Immediatament es va desplegar un dispositiu de cerca que està rastrejant meticulosament la zona des de llavors, en espera de localitzar la resta d’indicis que permetin aclarir els fets.

Secret d’actuacions

El dispositiu, dirigit des de la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Guàrdia Civil d’Alacant, està compost pel Servei Aeri, l’Equip Pegàs, diversos guies canins, Seprona, GEAS, i agents de les Unitats de Seguretat Ciutadana de la Comandància i dels quarters de la Companyia Territorial de Sant Vicent del Raspeig, equipats amb els drons oficials. La investigació està oberta i de moment està declarat el secret de les actuacions.