Home Destacats La iberuda Míriam Martínez es fa amb la medalla de plata en...

La iberuda Míriam Martínez es fa amb la medalla de plata en llançament de pes als Jocs Paralímpics de Tòquio 2020

1146
0
SHARE

Un any de competició internacional li ha sigut suficient a l’atleta paralímpica d’Ibi Míriam Martínez per a consolidar-se com una de les principals figures en la prova de llançament de pes. Els seus bons resultats li han permès formar part de la delegació espanyola que competeix durant aquestes jornades als Jocs Paralímpics de Tóquio 2020. Míriam ja va obtenir en els mesos previs a les Olimpíades la millora marca nacional de la història en la seua categoria de dany cerebral aquirit.

La iberuda ha aconseguit millorar la seua millor marca a base d’un gran treball de força durant els mesos previs a la competició. El seu primer llançament ha sigut el que li ha valgut per a obtenir la medalla de plata en les seues primeres Olimpíades, arribant als 9.62 metres. Abans de Tòquio, Míriam ja va ser campiona d’Europa en la seua primera competició. Ara, rebrà l’homenatge de la seua localitat després d’haver aconseguit una fita històrica per a l’esport iberut.

Des de tvA -on hem entrevistat a Míriam abans de viatjar a la capital nipona- volem felicitar-la per haver aconseguit un somni que compartim.