Home Alcoi La II Fira Modernista d’Alcoi presenta dues activitats de la mà del...

La II Fira Modernista d’Alcoi presenta dues activitats de la mà del CAEHA

0
SHARE

La II edició de la Fira Modernista està preparant un gran nombre d’activitats de tot tipus que tindran lloc a Alcoi del 17 al 23 de setembre.

En aquesta ocasió s’han presentat dues activitats que formaran part d’aquesta festivitat i que es sumen a les ja presentades en altres jornades.

En primer lloc, el CAEHA (Centre d’Estudis Històrics i Arqueològics) presenta una conferencia per al dimecres 19 de setembre a les 19:30 hores a càrrec de l’historiador Àngel Beneito Lloris, qui parlarà sobre “Les condicions de vida i salut de la clase obrera”.

A més, es podrà gaudir d’una visita guiada realitzada per Elisa Beneyto i Lluís Vidal, dos membres també del CAEHA i historiadors, pel Cementiri d’Alcoi. Aquesta ruta no serà l’habitual, ja que se centraran en l’obra de Lorenzo Ridaura i l’arquitectura funerària modernista. En finalitzar aquesta activitat, el grup de Danses Sant Jordi ballarà les “Danses de Velatori”, abillats en aquesta ocasió amb indumentària modernista.

L’activitat serà gratuïta amb aforament limitat a 80 persones perquè així la visita no perda qualitat. Els interesats en assistir podrán inscriure’s a la plataforma http://home.ticketalcoi.com/