Home Cultura Onil prepara nombroses activitats per a la Falla de Sant Jaume

Onil prepara nombroses activitats per a la Falla de Sant Jaume

0
SHARE

Un any més arriba la festivitat colivenca de la Falla de Sant Jaume i Onil prepara gran nombre d’activitats fins al dia de la “cremà”.

Unes activitats iniciades el 21 de juliol amb un taller de decoració i pintura de la falla infantil en la pinada del Col·legi Sant Jaume. Serà el proper 27 de juliol quan s’enceten de nou aquestos actes amb el començament de la plantà de les Falles i decoració de tot el carrer.Els dies més forts d’aquesta festivitat estiuenca seran el 28 i 29 d’aquest mes.

El dissabte a les 12:00h haurà un passacarrer anunciador de la festa que prepararà als assistents per al dinar patrocinat al carrer Sant Jaume. Serà el moment per al descans fins les sis de la vesprada que grans i menuts podran gaudir de la festa de l'”espuma”. A les 21h es celebrarà un sopar de germanor de tot el veïnat i poc després (a les 22:30) els assistents podran participar en un taller de salsa i bachata a càrrec de Rosa i Darwin. La “verbena” popular “Grupo Five” amb temàtica eurovisiva, on es premiarà la millor disfressa, serà l’encarregada de tancar les activitats del dissabte 28 de juliol.

De nou el passacarrer anunciador serà l’encarregat d’encetar les activitats del següent dia. A les 13:00 haurà una concentració motera en “Bar el Parque” i a les 14:00 una “Motocomida” en el carrer Sant Jaume. A les 18h trobarem una activitat per als més xicotets de la casa amb animació infantil, globotà i molt jocs. A les 20h tindrà lloc una desfilada de la Colla Colivenca, acompanyats pels representants de diverses fogueres d’Alacant, la Colla Rudimentària i Pandorga d’Onil i autoritats. Serà a les 22h quan es cremaran les falles amb la posterior “banyà”.

Moltes activitats per a celebrar un any més tot el que representa aquesta Falla de Sant Jaume 2018.