Home Alcoi La Iniciativa per la Gestió Pública de l’Aigua escriu al Síndic per...

La Iniciativa per la Gestió Pública de l’Aigua escriu al Síndic per la manca d’informació municipal

620
0
SHARE

Tal i com ja han denunciat aquest estiu, els membres de la Iniciativa per la Gestió Pública de l’Aigua d’Alcoi han incidit de nou en les seues queixes cap al Síndic de Greuges pel que consideren manca d’informació municipal respecte a aquest tema. El contracte que l’Ajuntament va signar a l’any 2000 amb l’empresa concessionària caduca en 2020, i des d’aquest col·lectiu reivindiquen la necessitat de prestar aquest servei públic bàsic d’una forma municipalitzada.

Segons els integrants de la plataforma, durant els mesis estivals no han aconseguit cap informació referent al servei de subministrament d’aigua. D’ací que lamenten el que qualifiquen com a falta d’interès per part de l’Ajuntament en ares de la transparència respecte a aquest servei.

La plataforma denuncia que el Consistori alcoià no té cap interès en que es coneguen les dades de la contracta. Tot a pesar de que el col·lectiu assegura haver detectat pèrdues econòmiques en la prestació del servei, que afecten als impostos que paguen, afirmen, a tots els veïns de la localitat.