Inici Alcoià Més de 1.000 pimes valencianes participen en el primer fòrum del 5é...

Més de 1.000 pimes valencianes participen en el primer fòrum del 5é Congrés Go Global, edició virtual, dedicat a la intel•ligència competitiva

133
0
COMPARTIR

El 5é Congrés Go Global edició virtual ha inaugurat aquest dijous 29 d’octubre el primer dels seus tres fòrums per a potenciar la internacionalització de les pimes valencianes amb una participació de més de 1.000 empreses de la Comunitat Valenciana. Este esdeveniment esta organitzat per la Cambra de Comerç de Castelló, l’IVACE Internacional i ICEX España Exportación e Inversiones i finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) La intel·ligència competitiva per a la internacionalització ha sigut el tema principal d’aquesta primera jornada, on s’han dut a terme conferències amb ponents de primer nivell com Marcelo Alegre, fundador d’Alegre Design, Enrique Feás, investigador del Real Institut Elcano i Juan Daniel Gracia, CMO de Totalmad. A més, els assistents han pogut assistir virtualment a la taula redona de la jornada, visualitzar entrevistes a experts, mantindre reunions personalitzades i participar en sales virtuals amb importadors internacionals, entitats financeres i les novetats d’Europa.

Tot això ha sigut possible a través de tecnologia d’avantguarda i una plataforma capdavantera en streaming, que ha permés als assistents presenciar un congrés en línia amb totes les facilitats i oportunitats d’un esdeveniment presencial.

Així, aquesta primera jornada de la 5a edició Go Global, que ha comptat amb més de 1000 assistents, ha sigut inaugurada per María Peña, consellera-delegada de ICEX España, Exportació i Inversions, José Luis Bonet, president de la Cambra de Comerç d’Espanya i Ximo Puig, president de la Generalitat Valenciana.

Per part seua, María Peña ha recalcat la importància de “conéixer les necessitats dels clients”, sent la intel·ligència competitiva la clau per a això. A més, destaca l’adaptació virtual del *Go Global “en aquest any complicat”.

José Luis Bonet ha subratllat la necessitat d’estar preparats per als desafiaments de la internacionalització i “en un context com aquest tan transcendental per a l’economia”. El president de Cambra de Comerç Espanya ha posat en valor l’actuació dels empresaris valencians “per la seua resiliència” i assegura que sempre tindran el suport de les cambres de comerç espanyoles.

De la mateixa manera, Ximo Puig ha incidit en el “protagonisme fonamental del comerç internacional per a l’eixida de la crisi”. A més, el president de la Generalitat ha recordat que històricament les empreses valencianes han tingut una gran capacitat d’adaptació i negociació. Així mateix, ha insistit en la necessitat d’aquests espais per a fomentar l’expansió de les pimes valencianes.

Els pròxims fòrums del 5é Congrés Go Global edició virtual seran el dia 5 de novembre, amb una sessió enfocada en la sostenibilitat, i el dia 17 de novembre que plantejarà claus de digitalització per a les empreses; tot això amb l’objectiu d’impulsar la internacionalització de les pimes valencianes. Les inscripcions continuen obertes en la web oficial de l’esdeveniment www.congresogoglobal.com.