Home Destacats La joguetera colivenca Antonio Juan guanya el premi al millor joguet de...

La joguetera colivenca Antonio Juan guanya el premi al millor joguet de l’any de l’AEFJ en la categoria de nines

0
SHARE
La nina guanyadora al millor joguet de l'any en la seua categoria, fabricada a Onil.

Dos de les nines de l’empresa Antonio Juan d’Onil han estat finalistes i guanyadores del premi ‘Millor Joguet de l’any’ per l’AEFJ -Associació Espanyola de Fabricants de Joguets-. El ‘Primer Reborn Martina Yogui’ ha estat reconegut com el Millor Joguet 2023 per l’AEFJ en la categoria de nines. Per què és especial aquesta nina? Martina no és només una nina, és una experiència gairebé real.

Amb la seua detallada manicura, el seu pes, la babeta entre els seus llavis i fins i tot el bolquer de nadó, etc… “És un reflex de l’amor i la passió que posem en cada detall”, han afirmat des de la mercantil colivenca. La petita Martina fa 52 centímetres i té un cos tou i abraçable farcit de fibra PET, procedent d’ampolles de plàstic reciclades.

Nines sostenibles

D’altra banda, la nina Ariel, novetat d’enguany, ha quedat finalista de la categoria Millor Joguet per a un món sostenible per l’AEFJ. Aquesta nina té la careta de silicona, com els xumets dels nadons, per la qual cosa és 100% segura per a ells. Està confeccionada amb cotó orgànic i teixits reciclats i farcida de suau fibra PET procedent d’ampolles de plàstic reciclades. A més, el xumet és de materials biocompostables amb pigments naturals. Ariel és una nina segura i estimulant per als nadons a partir de 10 mesos.