Home Destacats El C.D. Alcoyano es converteix en gran productor de residus orgànics i...

El C.D. Alcoyano es converteix en gran productor de residus orgànics i compta amb nou videomarcador al Collao

0
SHARE
Contenidors on es reutilitza la gespa tallada del camp de futbol del Collao.

El Club Deportivo Alcoyano ha mostrat el seu compromís i voluntat amb el medi ambient amb una acció molt concreta: la gestió dels residus generats al camp municipal d’El Collao de la forma més sostenible possible contribuint així, a una millora del planeta a esport. Un primer pas, ha estat incloure tota l’herba que es talla diàriament dins la recollida de grans productors de residus orgànics.

L’empresa adjudicatària del Ajuntament d’Alcoi que presta aquest servei serà l’encarregada de passar dues vegades per setmana i arreplegar els contenidors amb els residus generats. D’aquesta manera, els residus que anteriorment acabaven a l’abocador, ara i, gràcies a aquesta acció, seran reciclats a la planta de Xixona Pedra Negra, sent una manera excel·lent i avantatjosa d’ajudar al medi ambient i materialitzar una de les tresR’ del reciclatge.

Videomarcador

Per altra banda, l’Ajuntament d’Alcoi ha dut a terme una nova proposta sorgida dels pressupostos participatius, en concret la més votada en inversió en 2022, que va ser la instal·lació d’uns videomarcadors en el Camp Municipal del Collao. El nou equipament ja està disponible per als partits del Deportivo com a local.