Home Alcoi La Jornada Erasmus+ acull 150 joves per explicar els beneficis d’aquesta experiencia...

La Jornada Erasmus+ acull 150 joves per explicar els beneficis d’aquesta experiencia per part de CIP FP Batoi d’Alcoi

0
SHARE

Aquest dijous, 17 de novembre, va tindre lloc a l’espai Àgora la Jornada Erasmus +, organitzada per el CIP FP Batoi i la Regidoria d’Ocupació, Empresa i Formació de l’Ajuntament. Aquesta iniciativa està dirigida a les persones joves que estudien Formació Professional a la ciutat i tenen interés a participar en el programa Erasmus+.

Durant la Jornada es va presentar aquest programa de mobilitat europea, parlant de l’organització Xarxa FP a la qual l’Ajuntament d’Alcoi pertany des de l’any 2012 i de la figura del Mobility Manager, existent en cada ciutat integrada de la Xarxa FP i que s’encarrega d’acompanyar a centres i estudiants en el procés de mobilitat.A més, diferents alumnes de Erasmus + van explicar les seues vivències a l’estranger.

En la segona part es va treballar amb el format speed-dating, realitzant reunions ràpides en grup perquè els joves pogueren preguntar tots aquells dubtes sobre el programa Erasmus +. La jornada va ser molt dinàmica i els propis estudiants van poder comunicar-se entre ells compartint experiències i una inquietud i il·lusió comuna.

Alberto Belda, Regidor d’Ocupació, Empresa i Formació, va tancar l’acte animant els joves a viure aquesta experiència per tot allò que aporta a la seua candidatura professional i bagatge personal. Va explicar a més que l’Ajuntament d’Alcoi ha concedit uns Premis Xarxa FP a aquells centres que imparteixen cicles formatius a la ciutat d’Alcoi i que realitzen mobilitats en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alcoi sota el paraigua de Xarxa FP.