Home Alcoi La Universitat Sènior de la UPV apren sobre els tresors culturals immaterials...

La Universitat Sènior de la UPV apren sobre els tresors culturals immaterials europeus gràcies a un projecte de la Universitat Permanent de la UA

153
0
SHARE
Conferència dels alumnes de la UPUA al Càmpus d'Alcoi de la UPV.
Conferència dels alumnes de la UPUA al Càmpus d'Alcoi de la UPV.

La Universitat Permanent de la Universitat d’Alacant (UPUA) ha organitzat una activitat conjunta amb la Universitat Sènior del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV), l’objectiu de la qual ha sigut conéixer els tresors culturals immaterials europeus, destacant entre els Moros i Cristians, el Tribunal dels Aigües i el Misteri d’Elx.

L’activitat conjuntaque ha tingut lloc a l’Aula Magna de l’Edifici Viaducte baix el nom ‘Gaudeix els tresors immaterials d’Europa’. LA UPUA ha participat en aquest projecte i han volgut compartir amb la Sènior de la UPV a Alcoi l’experiència que ha suposat realitzar aquest treball de recerca. El projecte ha sigut presentat pels estudiants de la Universitat Permanent de la UA, Isabel Ordóñez, Rafael Arenillas i María Egido.

La principal novetat ha sigut la presentació del projecte In-cult, una nova manera de treballar amb majors, dins del marc del projecte europeu ‘Erasmus + In-cult’. A més d’Espanya, també han pogut conéixer tradicions de Bulgària, Alemanya, Itàlia, Romania i Sèrbia. La jornada ha finalitzat amb un taller pràctic sobre tresors culturals europeus, basat en activitats de treball en grup amb l’ús dels mòbils, i jugant un joc desenvolupat per la UPUA.