Home Alcoi La Junta d’Escola de l’EPSA mostra el seu suport al pla d’expansió...

La Junta d’Escola de l’EPSA mostra el seu suport al pla d’expansió del Consell Consultiu de la UPV d’Alcoi

0
SHARE
Imatge dels edificis que composen el Campus d'Alcoi de la UPV.

La Junta d’Escola de l’EPSA, celebrada la setmana passada en el saló de Graus de l’edifici de Carbonell, integrada per professorat, alumnat i personal administratiu (PAS) va aprovar recolzar amb total unanimitat el pla de creixement pensat i confeccionat pel Consell Consultiu del Campus d’Alcoi i que va ser plantejat al rectorat i la Generalitat Valenciana i que inclou la sol·licitud d’aprovació de nous graus, màsters universitaris i també la posada en marxa d’un Parc Científic de les Comarques Centrals.

La Junta d’Escola considera encertat aquest pla que podria començar a materialitzar-se aquest mateix any amb l’oficialització de la cessió de l’històric edifici d’AITEX per a l’ampliació del campus. La Generalitat ha mostrat la seua total disposició a aquest acord que està pendent de la tramitació per part del rectorat de la UPV.

El pla de creixement inclou un Grau en Enginyeria Tèxtil, interiorisme i moda, un Grau en Enginyeria Electrònica i Automàtica, un Grau en Tecnologies de la Nutrició, Estètica i cura personal relacionat amb el sectors de la Nutrició, Cosmètica i Parafarmàcia i un Grau en Disseny i Tecnologies Creatives. A més d’un Màster d’Enginyeria Industrial, un Màster en Enginyeria Computacional i Matemàtiques Industrials en angles i un Màster Universitari en Formació del Professorat d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyaments d’idiomes.

Cal recordar que l’empresariat de les comarques i el consistori també consideren molt interessant la creació d’un Centre en Xarxa de la Indústria Sostenible i Intel·ligent (CRIIS) al Campus d’Alcoi de la UPV. Ja que, aquest parc científic integraria el rendiment investigador dels diferents departaments del Campus en sintonia total amb els instituts tecnològics de l’àrea i de les mateixes empreses.