Home Alcoi La Llotja de Sant Jordi d’Alcoi tanca portes durant vora un mes...

La Llotja de Sant Jordi d’Alcoi tanca portes durant vora un mes per a rebre treballs de manteniment

346
0
SHARE

La sala reobrirà el pròxim 15 de juliol amb una nova exposició, després de finalitzar la reparació de les parets pròximes a la porta hidràulica i afectades per filtracions.

El Regidor de Cultura alcoià, Raül Llopis, ha informat que la Llotja de Sant Jordi romandrà tancada des de diumenge que ve, 20 de juny, fins al dijous, 15 de juliol per a poder dur a terme unes obres de manteniment. En concret, es procedirà a reparar i repintar les parets de l’escala afectades per les filtracions que es produeixen a través de la porta hidràulica.

Segons explica Llopis, “es tracta de la segona intervenció duta a terme durant aquest any per a mantindre i millorar aquestes instal·lacions, després que fa uns mesos se substituïra tota la lluminària central de la sala”.

Noves mostres

El regidor ha destacat també que el pròxim 7 de juliol arrancarà el nou cicle expositiu dins la Cátedra d’Art Contemporani d’Antoni Miró en el Centre Ovidi Montllor i un dia més tard, el 8 de juliol, s’inaugurarà la nova proposta en el Centre Cultural Mario Silvestre. El dia 15 de juliol, una vegada finalitzades les obres de la Llotja, es reobrirà aquesta sala també amb una nova mostra.