Home Alcoià La MAC llança un programa gratuït de gimnàstica a les piscines de...

La MAC llança un programa gratuït de gimnàstica a les piscines de 15 poblacions de l’Alcoià i El Comtat

521
0
SHARE

La Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat (MAC) i la Mancomunitat de la Vall d’Albaida presenten una nova col·laboració per a la realització d’activitats saludables: la Pool Party 2021. Aquesta programació -que compta amb la participació de l’Escola Màsters d’Ontinyent- consisteix a activitats d’aquafitness que es duran a terme a les piscines municipals de les poblacions de les comarques.

Es tracta d’una activitat guiada, dirigida a tots els públics, que combina l’activitat física, la música i la diversió amb un refrescant bany a la piscina. Aquestes sessions d’una hora de durada, que arribaran a 15 municipis, tindran lloc a les 19h entre setmana i a les 10h els dissabtes els mesos juliol i agost.

La participació és totalment gratuïta i cal inscriure’s prèviament mitjançant un formulari en línia fins dos dies abans de cada sessió. El mínim d’assistents per a realitzar l’activitat és de deu persones i l’aforament màxim estarà limitat a allò que determine la normativa vigent al moment de cadascuna de les sessions.