Home Alcoià La MAC reactiva l’Agència Impuls per a empreses i emprenedors després de...

La MAC reactiva l’Agència Impuls per a empreses i emprenedors després de l’estiu

0
SHARE

Al 2016, la Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat (MAC) va posar en marxa un servei orientat a ajudar i orientar als projectes emprenedors nascuts a les poblacions que la integren. Rep el nom d’Agencia Impuls i, des de la seua creació, ha contribuït a la posada en marxa de fins a 20 empreses, havent atès les qüestions d’un total de 300 casos.

Aquest servei resta paralitzat durant els mesos estivals, però amb l’arribada del mes de setembre torna a posar-se en funcionament. De fet, les empreses i emprenedors que ho necessiten i operen a qualsevol de les poblacions incloses en la MAC poden beneficiar-se d’aquest servei de forma gratuïta. Únicament han de demanar cita a la pàgina web de l’ens supracomarcal per a reservar data i optar a crear o consolidar el seu projecte.

L’Agència Impuls de la MAC presta servei a 3 localitats. A Cocentaina avarca la pròpia capital del Comtat, a mes de les localitats d’Alcoleja, l’Alqueria d’Asnar, Gorga i Millena; a Muro fa allò propi amb la vila murera, Alcosser de Planes, Beniarrés, Benimarfull i l’Orxa; i a Banyeres on s’acull als empresaris de la pròpia localitat, als d’Alcoi, Agres i Alfafara. L’agència inclou un servei d’ajuda per a empreses ja creades, que tracta de contribuir en la seua consolidació.