Home Alcoi Alcoi torna a ser plató de cinema amb la gravació de ‘Dime...

Alcoi torna a ser plató de cinema amb la gravació de ‘Dime quién soy’

0
SHARE

La proliferació de plataformes televisives de continguts específics com els esports o les sèries està patint un gran moment en l’actualitat. Diverses plataformes audiovisuals s’han llançat a produir els seus propis continguts per a crear un producte demandat per l’audiència. Però per a poder emetre capítols, cal primer gravar-los, fet que està produint-se durant aquestes jornades a la ciutat d’Alcoi.

L’escenari que busquen els productors de la sèria ‘Dime quien soy’, de Movistar+, és el centre de la capital alcoiana. Allí, fins a 170 extres participen de les gravacions després d¡haver sigut seleccionades al mes de juliol en el càsting que va tindre lloc a la ciutat. Localitzacions com la Plaça de Dins, el Cercle Industrial o la parròquia de Sant Maure i Sant Francesc són alguns dels indrets alcoians que apareixeran a la sèrie.

Una sèrie que versa al voltant de la vida d’Amèlia Garayoa, una dona avançada al seu temps, el segle XX, que va viatjar per diferents llocs del món. Estarà composada per 9 capítols d’uns 50 minuts de duració i s’estrenarà en 2020 a la plataforma.