Inici Muro La Mancomunitat de Serveis Socials de la Mariola obté dos grues elèctriques...

La Mancomunitat de Serveis Socials de la Mariola obté dos grues elèctriques per als seus usuaris

273
0
COMPARTIR

La Mancomunitat de Serveis Socials de la Mariola presta serveis en aquest àmbit a 5 poblacions de la comarca del Comtat. L’ens té actiu un servei pensat per a impedir que les famílies que necessiten equipament per a atendre als seus malalts hagen d’invertir en aquest sentit. Moltes vegades el preu de l’equip de serveis socials té un cost molt elevat, pel que els veïns de Muro, Alfafara, Agres, l’Alqueria d’Asnar i Gaianes poden obtenir-los en mode préstec. L’única condició és tornar-ho en perfectes condicions una vagada utilitzat.

La Mancomunitat, amb seu a Muro, obté anualment ajudes i subvencions per part de la Diputaciò d’Alacant o d’ens bancaris. Aquesta forma de col·laboració permet que l’ens tinga equipament del que poden beneficiar-se els veïns de les localitats que l’integren. En aquest cas ha sigut La Caixa -un dels ens bancaris amb majors accions d’obra social a les comarques- qui ha donat dos grues elèctriques per a abastir aquesta demanda a les localitats mancomunades.

Aquestes grues permetran poder menejar a persones amb problemes de mobilitat o dependents amb el mínim esforç. Altres dels equipaments de la Mancomunitat de Serveis Socials de la Mariola que poden utilitzar els usuaris són llits reclinables o cadires de rodes, entre altres.