Inici Alcoi Més de 85.000 euros per a reforçar l’equipament de la Policia Local...

Més de 85.000 euros per a reforçar l’equipament de la Policia Local d’Alcoi

262
0
COMPARTIR

La relació entre el cos de la Policia Local d’Alcoi i l’Ajuntament de la ciutat dels ponts no ha travessat durant els darrers temps pel seu millor moment. No han sigut poques les ocasions en les que totes dos parts s’han enfrontat com a conseqüència, entre altres temes, del que el cos policial considera manquens en l’equipament dels agents. Manques que ara van a veure’s pal·liades, al menys en part, gràcies a una inversió d’uns 85.000 euros en millores per a la policia alcoiana.

La setmana passada, el Consistori de la capital de l’Alcoià invertia més de 40.000 euros en dos nous vehicles per al cos policial. Es tracta de vehicles sostenibles que venen a sumar-se a la flota policial alcoiana i que estan equipats amb les darreres tecnologies. I aquesta setmana l’Ajuntament alcoià ha presentat altra de les inversions de millora per al cos, com és l’adquisició de fins a 53 jupetins anti bales.

Es tracta de material de protecció per al agents de la ciutat dels ponts, factor que ha acaparat algunes de les queixes per part dels sindicats policials. Els jupetins estan sent repartits pels diferents torns del cos policial alcoià. Son peces flexibles pensades per a facilitar el moviment als agents i amb ells l’Ajuntament considera que ha complert amb els acords alcançats durant les negociacions amb els representants dels policies de la ciutat.