Home Alcoi La Mitja Marató d’Alcoi presenta el recorregut i les modalitats de la...

La Mitja Marató d’Alcoi presenta el recorregut i les modalitats de la seua XI edició

666
0
SHARE
Recorregut Mitja Marató 2022
Recorregut Mitja Marató 2022

La XI edició de la Mitja Marató d’Alcoi tindrà lloc el pròxim 18 de desembre, data triada per l’organització per a no coincidir amb el pont de desembre i altres carreres de gran interés que es realitzen a la fi de novembre en la Comunitat Valenciana.

Així s’ha presentat aquest passat dimecres 20 de juliol, on enguany com a novetat, també s’ha realitzat un vídeo promocional de la mateixa amb moments en directe de la dècima edició.

Modalitats

Les modalitats que es poden disputar són la modalitat reina de 21.067 m, per a majors de 18 anys, els 10.533 m per majors de 13 anys i una caminada de 5500 m sense límit d’edat. També és possible fer la Mitja Marató per equips de relleus, on el primer corredor realitza la primera volta i el segon la segona, unint-se a 100 m de la meta per creuar-la junts.

Per últim, per als menors de 13 anys existeix una Micro Marató amb distàncies compreses entre 200 i 1500 m i la Marxa Nòrdica, que busca assentar-se en calendari competitiu d’aquesta modalitat amb tant d’auge a la Comunitat Valenciana.

Recorregut

El circuit manté el traçat de les darreres edicions, realitzant un recorregut a doble volta pels carrers més importants d’Alcoi com són la Avda. Camilo Sesto, Hispanidad, Entenza, Santa Rosa, País Valencià, Alzamora, pasando por lugares como el Pont de Sant Jordi, la Plaça de Espanya, Plaça de Dins, San LLorenç, La Rosaleda, Plaça Ferrándis y Carbonell y San Nicolau

Les inscripcions s’obriran el 25 de juliol amb uns preus de sortida entre 15 i 25€ depenent del mes d’inscripció, i 5€ per a la modalitat solidària de la Micro Marató. A més, totes les inscripcions realitzades abans del 31 de juliol rebran un descompte de 2€.