Home Alcoi La Mostra de Teatre d’Alcoi i La Setmana Cultural Música a la...

La Mostra de Teatre d’Alcoi i La Setmana Cultural Música a la Sang de l’Orxa reben finançament de Diputació

714
0
SHARE

La Diputació d’Alacant destinarà enguany 182.000 euros a l’exercici d’activitats culturals d’especial relleu en els municipis de la província. Mostres de teatre, recitals, festivals de música o cicles de cinema són algunes de les diferents propostes que es duran a terme gràcies a aquest programa d’ajudes que arribarà a 33 localitats. La vicepresidenta i diputada de Cultura, Julia Parra, ha explicat que “l’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar i apropar la cultura a tots els ciutadans de la província, amb propostes molt variades per arribar a tots els públics”.

Entre elles hi ha la Mostra de Teatre d’Alcoi, la Mostra de Teatre de l’Alfàs de Pi, el Concurs de Música de Benidorm, el Festival de Música Tradicional i Popular de Dénia, la Primavera Hernandiana d’Oriola, el Festival Internacional de Guitarra José Tomás de Petrer o el Festival d’Arts Escèniques d’Estiu de Villena, tots ells dotats amb més de 7.000 euros d’ajuda per activitat.

A més, la Diputació ha destinat ajudes que ronden els 6.000 euros cadascuna a el desenvolupament i organització d’esdeveniments com el Certamen Comarcal de les Arts Benejúzarte, febrer Musical de Cox, el Festival Elx Jazz, el Festival Música a l’Estiu de Xàbia, la setmana Musical d’Aigües, la Setmana Cultural Música a la Sang de l’Orxa o Les Concerts de Cambra de la Vall de Gallinera.

El Misteri dels Reis de Gata de Gorgos, el Certamen de Curtmetratges de Crevillent o el Festival de Cinema a L’Abdet de Confrides, són altres de les diverses propostes culturals que es duran a terme gràcies a aquesta convocatòria de subvencions, els imports oscil·len des els 250 fins als 7.900 euros.