Home Destacats Senyals per a visibilitzar la repulsa a la violència masclista conquereixen el...

Senyals per a visibilitzar la repulsa a la violència masclista conquereixen el casc urbà de Muro

0
SHARE

L’Ajuntament de Muro d’Alcoi ha instal·lat en diferents punts de la localitat una sèrie de senyals en contra de la violència masclista amb les quals es vol declarar la seua repulsa contra la violència que s’exerceix cap a la dona.

Es tracta d’una campanya de sensibilització organitzada per l’Ajuntament i finançada amb fons del Pacte d’Estat, amb l’objectiu de conscienciar en la lluita per erradicar la violència masclista i promoure un canvi de mentalitat en el conjunt de la societat. Aquesta acció s’emmarca dins de la línia estratègica d’intervenció impulsada pel Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere. Els senyals han sigut finançades gràcies als fons econòmics del Ministeri d’Igualtat per a actuacions.

Aquestes senyals s’han repartit per diferents punts estratègics de la localitat, en les proximitats dels centres educatius i en les entrades al municipi entre altres, amb l’objectiu de sensibilitzar a la població i conscienciar a la ciutadania sobre la necessitat d’erradicar la violència de gènere. És per aquest motiu que s’ha triat un element com és un senyal, que facilite llançar un missatge visual clar, que situades en llocs públics poden ser adequats per a manifestar una posició activa enfront de la violència de gènere.