Home Cocentaina La música, protagonista de nou per a ambientar la Fira de Tots...

La música, protagonista de nou per a ambientar la Fira de Tots Sants de Cocentaina

526
0
SHARE

La programació alternativa a l’habitual exposocio dela Fira de Tots Sants de Cocentaina és una de les vessants en les que l’organització està incidint amb més força durant els darrers anys. El certamen ja és capaç d’atraure amb la seua aoferta comercial i gastronòmica a vora mig milió de persones cada any, però es tracta d’un esdveniment viu que tracta de millorar a cada nova edició.

Per això, d’uns anys a aquesta part, la Fira de Tots Sants de Cocentaina compta també amb una extensa oferta d’oci que enguany tindrà una elevada càrrega musical. Entre els elements destacats d’aquesta edició està la programació musical de la Fira, que avarca pràcticament des del migdia fins a ben entrada la nit. Destaquen les jornades de divendres 1 -quan s’inaugura la Fira- i la de dissabte 2, quan hi han previstes més d’una desena d’actuacions per dia.

Els caps de cartell per a aquesta edició del gran esdeveniment comecial contestà l’encapçalen Fuck Monkeys el divendres i l’Orquestra Titanic el dissabte. Tot en una Fira que convoca per cinquena ocasió el concurs de bandes Sol a Sol, en el que participen 8 grups, incloent solistes. Per a diumenge està previst que repetisquen actuació es concursants finalistes, entre els que eixirà el guanyador d’aquest concurs remunerat.