Home Alcoià La neu torna als cims de l’Alcoià, El Comtat i la Foia...

La neu torna als cims de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla durant el confinament

677
0
SHARE

Les comarques de la muntanya alacantina porten més d’una setmana reben precipitacions a diari. Un fet, en principi, molt bñen rebut, i que ha fet que les precipitacions que rep aquesta zona s’apropen al 80% de la mitjana anual. I tot a pesar de que encara no han transcorregut ni 3 mesos des que va començar 2020. Fins ara, les precipitacions hgan sigut en forma de pluja, però la davallada de temperatures de les darreres jornades ha fet tornar la neu a l’interior de la província d’Alacant.

Durant la passada nit entre dijous i divendres, cims com el Menejador, el Teixereta, el Montcabrer o Aitana han rebut precipitacions en forma de neu. Des del pas del temporal Glòria que no es registraven nevades a l’interior alacantí. Ara bé, la neu no ha arribat a cap casc urbà ni ha provocat incidències en el trànsit. Un fet aquest darrer en el que també influeix el fet de la dràstica caiguda dels transports en cotxe arrel del confinament pel coronavirus.

Les previsions parlen d’un descans en quant a la meteorologia aquest cap de setmana, tercer de confinament. Però les pluges tornen el proper dilluns i s’allargaran durant bona part de la propera setmana. Tot i que les màximes es recuperaran, no passarà el mateix amb les mínimes, pel que la neu podria tornar als cims esporàdicament durant les properes setmanes.