Home Alcoi El servei de neteja d’Alcoi contracta 35 operaris i triplica el servei...

El servei de neteja d’Alcoi contracta 35 operaris i triplica el servei ordinari durant les Festes de Moros i Cristians

0
SHARE
Localització dels contenidors i eliminació dels punts habituals sobre el plànol del Centre d'Alcoi.

El servei de recollida de residus i neteja viària es reforçarà durant la celebració de les Festes de Moros i Cristians en Honor a Sant Jordi a la ciutat d’Alcoi. L’empresa concessionària ha realitzat una anàlisi de tots els actes i serveis i ha disposat un pla especial. Segons expliquen, la concessionària posarà a disposició tots els mitjans adscrits al contracte, així com vehicles propis, tant de recollida com de neteja.

D’una banda, es realitzarà un increment de mitjans humans i es contractarà més de 35 persones, que se sumaran a l’equip amb el qual compta habitualment. Per una altra, hi haurà més mitjans mecànics, entre els quals destaquen recol·lectors de càrrega lateral i posterior, vehicles elèctrics de repàs, escombradores, netejadores i camions cisterna. Totes les accions, indiquen, es portaran sempre a cap en coordinació amb el Consistori.

Respecte a la recollida, es triplicarà el servei ordinari. Es realitzaran diversos buidatges al dia de tots els contenidors i es repassaran els voltants d’aquestos. A més, es disposarà d’una brigada de dos operaris i un vehicle en tres torns diaris i de manera permanent durant les 24 hores per a atendre les incidències.

Canvi d’ubicació dels contenidors

Aquests dies s’està duent a terme la retirada, trasllat, increment o substitució de contenidors en la via pública. S’eliminen de la seua ubicació habitual alguns contenidors dels carrers Bisbe Orberá, El Tap, País Valencià, Santa Anna, Juan Cantó i plaça Emili Sala. Les ubicacions temporals dels contenidors més pròxims durant les festes seran en Avinguda del País Valencià 5 i 68; carrer Alarcón, 1; Capellà Navarro, 9; Ambaixador Irles, 16; Plaça Emili Sala, 5; Pintor Casanova, 44; Sant Doménech; i Sor Elena Picurelli, 1.

Segons ha expressat la Regidora de Transició Ecològica i Medi Ambient, Teresa Sanjuán, “sabem que aquestes Festes poden ocasionar alguns problemes a la ciutadania i volem minimitzar-los. Per això, apel·lem a la seua paciència i demanem la col·laboració de tots i totes, amb accions tan simples com respectar els horaris per a traure el fem o no agranar balcons i entrades cap a la via pública. Agraïm a la bestreta la seua cooperació, així com la col·laboració tant del personal de l’empresa com dels operaris municipals i agents de la Policia Local i Nacional”.