Home Castalla La patronal de la Foia media amb Economia Sostenible per a que...

La patronal de la Foia media amb Economia Sostenible per a que Castalla recepcione el Polígon I

0
SHARE

Una de les inquietuds més rellevants dels empresaris de Castalla és la recepció del Polígon I. Tal com explica Hèctor Torrente, director de IBIAE, aquest fet és “una de les seves grans preocupacions. Des que ens ho van transmetre estem treballant amb l’Alcalde de Castalla i el seu Regidor d’Indústria per veure de quina manera se li dóna viabilildad a la forma de rebre aquest polígon”.

Observant aquesta zona industrial s’aprecien les seves mancances a simple vista. “És una situació que ens preocupa davant el risc per la foscor en la nit al no haver fanals, tampoc hi ha voreres, pot haver-hi problemes de robatoris, risc d’incendis, etc… Castalla és un municipi industrial que pot i ha de créixer en aquest sentit. Per a això és important regularitzar aquests espais de treball”, indica Torrente.

Una vegada estiga recepcionat el Polígon I, optarà als ajuts de millora i modernització de sòl industrial de la Conselleria d’Economia Sostenible que ja han aprofitat altres municipis de la comarca. De fet, Héctor Torrente recorda que, en una reunió amb el conseller Rafael Climent i l’Alcalde de Castalla, així ho va traslladar el titular d’Economia Sostenible. “Des d’IBIAE treballem per al desenvolupament de Castalla i de la comarca. És un potencial molt bo per aprofitar-lo i continuar posant-lo en valor”, sosté Torrente.