Home Cocentaina La Pia Unió de Cocentaina suspén els actes de la festivitat de...

La Pia Unió de Cocentaina suspén els actes de la festivitat de la Mareta i estudia ajornar-los al mes d’Octubre.

0
SHARE

A causa de l’evolució de la pandèmia de COVID19 en el nostre país, la Pia Unió s’ha vist obligada a posposar els actes de carrer previstos com de costum per als dies 19, 20 i 21 d’abril. Actualment s’està treballant per poder-les celebrar durant el mes d’octubre aprofitant la celebració dels actes del Mig Any, tot i que encara no s’han acabat de definir les dates, ja que ho estan treballant amb l’Ajuntament de Cocentaina.
No obstant això, la Pia Unió tiene previst del dilluns 13 al dissabte 18 d’abril, a les 12.30 h. resar l’exercici de la Novena des del Monestir i el dissabte 18 a les 20.15 h. se celebraran les Primeres Vespres Solemnes també des del Monestir de la Mare de Déu a porta tancada. Tots aquests actes els podrem seguir pel seu canal de Youtube (https://www.youtube.com/watch?v=EdQJVAeh1P8). També el dia gran de la festa, el diumenge 19 d’abril, se celebrarà la Missa Major a les 11.30 h. des del Monestir i la podrem seguir a més de pel canal de Youtube, també per TvA i escoltar a Ràdio Cocentaina.
Desde la Pi Unió lamenten molt aquesta situació “però s´ha de complir amb les normes que ens marquen els estaments oficials, ara més que mai hem de ser responsables i quedar-nos a casa. Aquest any se’ns convida a celebrar amb intensitat la festa de la nostra Mare des de la intimitat de les nostres llars, fent família i comunitat cristiana abraçats a la Mare de Déu. La Mare de Déu del Miracle eixirà al carrer quan la situació ho permeta, i els contestans i contestanes tornarem a lloar-la com ho fem cada 19 d’abril. Li encomanem a Ella totes les nostres famílies, totes les nostres preocupacions, tot allò que portem al cor repetint amb intensitat: “quant feliç sóc al mirar-te, contemplant, eixe ton plor”.”