Home Alcoi La poca funcionalitat força la retirada de les paperes de la reformada...

La poca funcionalitat força la retirada de les paperes de la reformada Entença a Alcoi

1433
0
SHARE

Fa aproximadament un any que finalitzaven els treballs de reurbanització al carrer Entença d’Alcoi, un dels projectes bandera del govern alcoià durant la passada legislatura. El carrer està equipat des de llavors amb elements i tecnologia per a convertir-lo en una espècie de gènesi del que serà en el futur l’Alcoi sota els paràmetres de la idea Smart City. Però alguns dels seus elements han resultat no ser dels més adequats per a una ubicació d’aquestes característiques.

És el cas de les papereres quadrades, massisses i bén grans que lluien a Entença. La seua utilitat ha quedat en suspens després de que els equips de neteja hagen constatat les dificultats que té la retirada de residus del seu interior. Així és que els operaris municipals estan retirant-les per a deixar-les als magatzems municipals a l’espera de trobar-les altra funcionalitat. És el que van avisar diferents formacions de l’oposició en el moment d’inaugurar el carrer resin reformat.

Les noves papereres d’Entença d’ara endavant seran molt paregudes a les que es troben en tantes altres localitzacions de la ciutat. Mentre, la segona vida per a les papereres retirades d’Entença podria ser com a jardineres a diferents ubicacions o zones verdes de la ciutat dels ponts.