Home Cocentaina La Policia Local de Cocentaina denuncia a un veí per abocar deixalles...

La Policia Local de Cocentaina denuncia a un veí per abocar deixalles al paratge protegit del Serpis

0
SHARE

L’abocament de brossa o residus en indrets naturals suposa un important problema de contaminació per a la natura. Un fet més dolent encara en ubicacions que compten amb protecció degut al seu elevat valor mediambiental. I més dolent encara si es té en compte que la immensa majoria de poblacions compta amb infraestructures on abocar aquestes restes com són els coneguts ecoparcs.

Així i tot, les forces de seguretat encara es troben amb casos d’abocaments en paratges protegits, com ha ocorregut a Cocentaina aquest passat cap de setmana. Un home ha sigut sancionat per agents de la Policia Local en ser localitzat abocant deixalles al paratge protegit del riu Serpis. Mobles o matalassos són algunes de les restes que s’han detectat en un abocament que ha causat un important dany ambiental i paisatgístic a l’entorn del Serpis, que compta amb tot el seu trajecte protegit.

La Policia Local contestana ha recordat que l’Ecoparc de la localitat està obert per a abocar aquestes restes tots els dies de la setmana excepte el dijous.