Home Educació Nines amb Síndrome de Down fabricades a Onil: el millor joguet del...

Nines amb Síndrome de Down fabricades a Onil: el millor joguet del 2020 segons l’AEFJ

607
0
SHARE

Integració, respecte, multiculturalitat… són alguns dels valors que es tracta d’inculcar als joves de hui en dia des de bén menuts. Un dels suports amb els que compten pares i educadors per a aconseguir-ho són els joguets, hagut compte de que el joc és un dret fonamental dels xiquets i que aquests passen molt temps jugant. Són paràmetres que l’Associació Espanyola de Fabricants de Joguets (AEFJ) avalúa per a establir quin és el millor joguet.

L’ens du a terme aquesta tasca en les dates prèvies al Nadal, època de màxima concentració de vendes per als jogueters. En aquest 2020 marcat pel coronavirus, els jogueters han instat als patges dels Reis Mags a dur a terme les compres nadalenques de joguets de forma anticipada. per a facilitar-los la tasca, han publicat la llista dels millors joguets per categories.

En la de nines -un dels productes estrela del sector i que acumula creixements de vendes any rere any-, el producte millora valorat fa referència a la igualtat, la tolerància i la normalització d’allò diferent al que és habitual. Es tracta de nines amb Síndrome de Down, un joguet pensat per a integrar a persones que pateixen aquesta malaltia visibilitzant-los entre els menuts ja des de bén xicotetes. Les nines amb Síndrome de Down són produïdes per l’empresa Miniland a Onil, bressol de la producció de nines a tota Espanya.