Home Destacats La Policia Local de Muro trasllada la seua seu a les noves...

La Policia Local de Muro trasllada la seua seu a les noves instal·lacions ubicades a l’Arxiu Municipal

0
SHARE
Un instant de la inauguració de la nova seu de la Policia Local de Muro.

La Policia Local de Muro ha inaugurat aquest dijous 23 de novembre la seua nova seu a la planta baixa de l’edifici de l’Arxiu Municipal. A l’acte han assistit autoritats municipals i de les forces de seguretat locals i de la comarca. Les obres han tingut un preu d’adjudicació de 256.399 euros i s’han dut a terme durant un període de tres mesos. Amb aquest canvi de localització s’ha aconseguit una millora de condicions i ampliació de l’espai per a poder prestar servei a la ciutadania.

A partir d’ara, en aquestes dependències treballaran els 13 agents que conformen la plantilla de la Policia Local de Muro, a més de dos oficials i l’inspector de policia. Les noves instal·lacions del cos solventen una de les principals queixes dels agents, que ja venen d’anys passats.

L’Alcalde de Muro, Vicent Molina ha expressat la seua satisfacció per com han quedat i ha assenyalat que “aquestes noves instalacions simbolitzen un canvi de mentalidad, de modernidad i de resilencia amb les que aconseguim una millora no sols de les instal·lacions sino també del benestar dels nostres treballadors i treballadores com són els agents de la Policia Local”. Per altra banda, ha volgut resaltar que el departament de la Policia Local “compta ara en una estructura més consolidada i això és també una garantia de seguretat per a la nostra ciutadania”.

Salt qualitatiu per al cos

Per la seua banda, el recentment nombrat inspector de la Policia Local de Muro, Juan Gázquez, ha volgut destacar que “tenim unes dependències modernes i funcionals i el salt qualitatiu que s’ha donat és espectacular. Tinc una plantilla jove, formada, preparada i amb ganes i això és el principal i aquestes dependències que arriben en el millor moment, ajudaran també”, ha declarat.

A l’acte d’inauguració han estat presents membres de la corporació municipal i nombroros dirigents de la Policia Local de poblacions de la comarca, així com d’altres forces de seguretat com la Policia Nacional i la Guardia Civil. L’horari d’atenció administrativa als ciutadans en aquesta nouva seu serà de 9 a 15h de dilluns a divendres.