Home Destacats Muro convocarà una prova per a contractar 4 agents per a reforçar...

Muro convocarà una prova per a contractar 4 agents per a reforçar la Policia Local a mitjans de febrer

628
0
SHARE

A causa de la complicada situació pandèmica que es viu a la Comunitat Valenciana per la pandèmia de la Covid19 i per problemes burocràtics el procés de selecció de personal per cobrir les places vacants, el procés de renovació i ampliació del planter de la Policia Pocal en Muro d’Alcoi s’ha vist ralentit.

Segons trasllada l’Ajuntament murer en un comunicat, “aquestes dues situacions ens fan complicat el procès, però s’està treballant per poder iniciar-lo el més prompte possible”. Una intenció que ja va fer palès d’Alcalde de Nuro, Gabriel Tomàs, durant l’entrevisa que va mantenir als Informatius de tvA.

Tail i com declara el primer edil de la població del Comtat, “l’Ajuntament de Muro té previst convocar per a la segon quinzena de febrer de 2021 la primera prova selectiva per tal de cobrir les places vacants de policia local d’aquesta localitat”. El cos de seguretat local necessita, com a mímin, 4 agents més per a complir amb la ratio d’agents per habitant que li correspondria segons la baremació actual.

El servei de la Policia Local a Muro s’ha vist afectat pels contagis que ha registrat el cos, i que han obligat a que siga la Guàrdia Civil qui complemente el servei per les nits a la població.