Home Destacats La Policia Local d’Onil compta amb un nou vehicle policial a elèctric...

La Policia Local d’Onil compta amb un nou vehicle policial a elèctric i sostenible a raó de 15.000€ per any

0
SHARE
El nou vehicle elèctric de la Policia Local junt amb els agents del cos.

L’Ajuntament d’Onil ha anunciat l’adquisició d’un nou vehicle policial 100% elèctric, que ja circula pels carrers del municipi. Amb la intenció d’adoptar tecnologies sostenibles i reduir la petjada ambiental, la Policia Local d’Onil ha fet un pas cap al futur amb la incorporació d’un nou vehicle 100% elèctrics a la flota.

Aquest canvi no només reflecteix un compromís amb la preservació del medi ambient, sinó que també planteja beneficis significatius en termes d’eficiència operativa i reducció de costos, ja que requereix un manteniment més senzill i econòmic. L’adopció de vehicles policials elèctrics per part del Consistori és un pas bàsic cap a la sostenibilitat ambiental perquè la reducció d’emissions de gasos contaminants contribueix directament a la millora de la qualitat de l’aire en entorns urbans i promou un estil de vida més saludable.

Desplaçaments silenciosos

Una de les característiques fonamentals dels cotxes elèctrics és que són silenciosos, cosa que permet patrullar els carrers amb més discreció i ser més eficients en la resolució dels incidents, apropant-se a cada ubicació de manera eficaç i sense interrupcions. A més, el seu disseny facilita estar més a prop de la comunitat, sent un punt de referència visible i accessible per a tots els ciutadans.

Amb aquesta iniciativa, a l’Ajuntament d’Onil, segons la Regidora de Serguretat Ciutadana, Salut Perea, “no només estem compromesos amb el benestar i la seguretat ciutadana, sinó també amb l’estalvi energètic i econòmic a la nostra localitat. Sense cap mena de dubte, un vehicle elèctric és sinònim d’estalvi en combustible i manteniment”.

La inversió en aquest nou vehicle policial 100% elèctric ha sigut de 15.100,80€ anuals a través d’un rènting, i marca una fita important en la modernització de les forces de l’ordre.