Home Alcoi La Policia Nacional arresta a Alcoi a un home acusat de delictes...

La Policia Nacional arresta a Alcoi a un home acusat de delictes contra el patrimoni a Romania

0
SHARE

Agents de la Policia Nacional han detingut a la ciutat d’Alcoi a un home de 36 anys i de nacionalitat romanesa sobre el qual constava una ordre de recerca i ingrés a la presó per part de l’Audiència Nacional,  que l’acusa de la comissió de diferents fets delictius al seu país d’origen.

Sobre l’ara detingut, autoritats de Romania havien emès una ordre europea de detenció i entrega (OEDE) per la comissió de delictes contra el patrimoni al seu país i, concretament, robatoris amb força en domicilis. L’Audiència Nacional, encarregada de tramitar la OEDE al nostre país va emetre una ordre de recerca per ingrés a la presó el passat mes d’octubre.

En el marc del dispositiu de seguretat que des de la Comissaria d’Alcoi de la Policia Nacional s’està realitzant a la localitat a l’objecte de vetllar pel compliment de les mesures de prevenció sanitàries, una dotació policial de seguretat ciutadana va localitzar la nit de el passat 4 de gener, passades les 23 hores, a un home a la via pública pel que es va procedir a la seva plena identificació en nom de comprovar si existia una causa justificada per no respectar la normativa vigent.

Comprovada la identitat del subjecte, els agents van poder comprovar que sobre el mateix pesava una ordre d’ingrés a la presó d’acord amb una ordre europea de detenció i entrega, pel que es va procedir a la seva detenció per aquest fet i trasllat a dependències policials, per a ser posat a disposició judicial del jutjat d’instrucció de guàrdia d’Alcoi.

Els agents actuants, a més de procedir a la seva detenció, van tramitar a nom de l’home una acta de proposta de sanció per l’incompliment de les mesures sanitàries de restricció de la mobilitat.

El detingut ha estat posat a disposició de Jutjat d’Instrucció de Guàrdia de la mateixa localitat a l’espera de ser conduït fins al jutjat central d’instrucció de l’Audiència Nacional competent en la matèria.