Home Alcoi La Policia Nacional deté a un home en Alcoi per agredir a...

La Policia Nacional deté a un home en Alcoi per agredir a un altre amb una arma blanca

0
SHARE
Comisaria de Policia d'Alcoi l Imatge d'Arxiu

La Policia Nacional ha detingut un home de trenta-dos anys a la localitat d’Alcoi per un delicte de temptativa d’homicidi. El cos va tenir coneixement a través de la Sala CIMACC 091 d’Alacant, on es va comunicar que en un carrer cèntric de la localitat, una persona havia estat agredida per un altre individu amb una arma blanca i havia fugit. Els agents van comprovar la veracitat amb la seua arribada i van enviar la víctima a l’hospital, a causa del greu estat.

La Brigada de Policia Judicial de la Comissaria d’Alcoi es va iniciar les gestions tendents a identificar l’agressor, i va poder comprovar per declaracions dels testimonis que, pel que sembla, tant agressor com víctima, havien tingut diverses desavinences prèvies en uns salons recreatius, l’últim d’ells només unes hores abans.

L’agressor va esperar que la víctima tornés al seu domicili amagat en un portal proper i el va assaltar de manera sorprenent, clavant-li fins a tres punyalades amb un ganivet al coll, abdomen i gluti, fugint a continuació del lloc i deixant l’agredit en greu estat, sent vital l’ajuda que li van prestar diverses persones que es trobaven a la terrassa d’un pub proper, els quals van sol·licitar urgentment presència policial i sanitària.

El presumpte autor va ser detingut després de ser identificat, sent posat a disposició del jutjat d’Instrucció Número 1 d’Alcoi en funcions de guàrdia, decretant el seu ingrés a la presó preventiva per previndre una temptativa d’homicidi.