Home Alcoi El Pavelló Esportiu del Campus d’Alcoi de la UPV es converteix en...

El Pavelló Esportiu del Campus d’Alcoi de la UPV es converteix en una gran aula a capacitat per a 330 estudiants

0
SHARE

El Pavelló Esportiu de l’Edifici Georgina Blanes del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) tindrà un ús diferent a partir del curs 2020/2021. Comptarà amb un aforament màxim de 330 estudiants, dels quals 260 llocs estan preparats per a la realització d’exàmens i altres 70 per al seguiment de les classes online. La duració d’aquest espai com a sala d’estudi o qualsevol altre ús no està actualment determinada, ja que depén de l’evolució i de la situació sanitària de cada moment.

L’espai compta amb 1.525 metres quadrats. El pavelló, a més de la realització d’exàmens i seguiment de classes, també es convertirà en una aula de lliure accés fins a completar aforament.

La finalitat de la transformació d’aquest pavelló és garantir totes les mesures acordades per les autoritats sanitàries davant la Covid-19. Segons David García Sanoguera, subdirector d’infraestructures i de Màster i Formació Permanent, “aquesta instal·lació és prou àmplia per a incrementar les mesures de seguretat que volem per als nostres alumnes”.

També recorda que “han reforçat el nombre d’equips que es poden connectar a la xarxa wi-*fi del pavelló”. A més ha agraït a l’Ajuntament d’Alcoi la cessió d’algunes de les cadires que s’han col·locat.