Home Alcoi La Policia Nacional ha detingut a quatre persones a Alcoi per cultivar...

La Policia Nacional ha detingut a quatre persones a Alcoi per cultivar marihuana en dos habitatges d’un edifici que va resultar afectat per un incendi

542
0
SHARE

Agents de la Policia Nacional ha detingut a quatre persones de nacionalitat espanyola per un delicte contra la salut pública en la localitat d’Alcoi.

El passat dia 17 de juliol es va produir un incendi en un bloc de cases en el centre de la ciutat, en qual va haver de ser extingit per diferents indicatius del Cos de Bombers del destacament d’Ibi. Al lloc de l’incendi també es va comissionar diferents dotacions de Policia Nacional i Policia Local per a col·laborar en el lloc dels fets per a evacuar als veïns i realitzar labors preventives d’ordre públic. Durant la labor d’extinció, els bombers van trobar dues plantacions de marihuana a l’interior de dues dels habitatges afectats, la qual cosa va ser immediatament comunicat a les dotacions policials que es trobaven en el lloc.
Fruit de l’anterior, i pel fet que els habitants dels immobles van fugir del lloc, es va haver de custodiar els dos habitatges fins que es va realitzar dos registres domiciliaris amb autorització del jutjat d’Instrucció de Guàrdia d’Alcoi, confiscant en el seu interior, a més de les 155 plantes de marihuana, l’utillatge necessari per al seu cultiu i labors de floració i creixement així com diferent documentació per a tractar d’identificar als responsables d’aquestes.
Com a resultat de les perquisicions realitzades pels agents de la Comissaria de la Policia Nacional d’Alcoi i la Policia Local de l’Ajuntament de la ciutat, dies més tard es va localitzar i va detindre a quatre persones, de nacionalitat espanyola i amb edats compreses entre els 30 i els 40 anys, com a presumptes responsables dels cultius desmantellats, sent posats en llibertat després de la seua declaració en seu policial.