Home Alcoià La policia sanciona a 6 persones en Alcoi per no complir amb...

La policia sanciona a 6 persones en Alcoi per no complir amb l’Estat d’Alarma

0
SHARE

S’ha de portar el certificat de l’empresa o el tiquet de compra per ensenyar a les forces de seguretat

El regidor de Seguretat, Raül Llopis, ens explica les tasques que estan fent els cossos de seguretat a la ciutat. La policia està patrullant els carrers d’Alcoi, informant a través de la megafonia, de la situació d’estat d’alarma i de la impossibilitat de transitar tant pel carrer com per espais públics.

Llopis recorda que només es poden desplaçar per atendre causes de força major, per anar a treballar o per a comprar productes de primera necessitat. El regidor també explica que durant els dies que portem en aquest estat, en Alcoi, la policia ha sancionat a un total de 6 persones.

Des de la regidoria de Seguretat també ens donen una sèrie d’indicacions per si estem al carrer i ens para la policia poder demostrar perquè estem fent el desplaçament. Per exemple, si anem a treballar, haurem d’ensenyar un certificat segellat per l’empresa (existeixen formularis per a les empreses), la recepta si hem anat a arreplegar-la o si anem a comprar, haurem d’ensenyar el tiquet de compra.

Per acabar, el regidor de seguretat agraeix a la ciutadania que està complint i quedant-se a casa per a cuidar de si mateix i dels demés.