Home Alcoià La pre inscripció per al proper curs cobreix el 100% de places...

La pre inscripció per al proper curs cobreix el 100% de places ofertades al Campus d’Alcoi de la UPV

657
0
SHARE

Tot i que la pandèmia de coronavirus activa des del mes de març ha modificat el calendari lectiu de classes a tots els nivells, el proper curs 2020/2021 ja està prop de començar a caminar. A hores d’ara no estan clares les condicions en les que ho farà als centres educatius de l’interior alacantí. El que sí es sap és que els alumnes hauran de mantenir el distanciament social, pel que moltes instal·lacions als centres educatius tindran que modificar la seua distribució.

És una de les condicions que ja s’està aplicant al Campus d’Alcoi de la UPV, que ha clausurat ja el principals ens formatiu de la muntanya alacantina. Ho ha fet, a més, amb èxit de pre matrícules entre els nous alumnes que ingressen enguany en el sistema formatiu universitari. De fet, el 100% de les places ofertades en la primera fase de la pre inscripció han estat cobertes al campus alcoià de la UPV.

Tot i això, els alumnes que opten a una plaça a les instal·lacions alcoianes de la Politècnica encara tenen una possibilitat per a cursar la seua formació a la ciutat dels ponts. Hauran d’estar atents durant les properes setmanes per a accedir al segon termini de la pre inscripció, que tindrà lloc entre el 14 i el 21 de setembre. Molts dels alumnes que han quedat en llista d’espera poden optar a una plaça amb aquesta segona tanda.

Per la seua banda, els alumnes que ja han sigut acceptats en la primera -que s’ha tancat aquest passat 31 de juliol- han rebut una data i un codi amb els que poder dur a terme la seua matriculació oficial com a nous alumnes del Campus d’Alcoi de la UPV.