Home Destacats Suspesos els partits de futbol per positius en COVID

Suspesos els partits de futbol per positius en COVID

728
0
SHARE

La Real Federació Espanyola de Futbol ha decidit suspendre les trobades que s’anaven a disputar aquest cap de setmana a la Ciutat del Futbol després de detectar-se casos positius en COVID en un dels equips participants.
Després de l’arribada dels equips que participaven en la Fase Addicional d’Ascens de Tercera Divisió a la Ciutat del Futbol, la Real Federació Espanyola de Futbol va procedir als pertinents controls mèdics que han llançat tres casos positius en el CD Marino.

Tots els equips van donar negatiu en origen i per això es van realitzar els viatges fins a Madrid. En concret, el CD Marino, es va realitzar els tests el dijous, dia 30 de juliol, sent remesos a la RFEF el divendres, 31 de juliol, amb resultats tots negatius, motiu pel qual van viatjar fins a la Ciutat del Futbol.

La Federació ha informat de manera immediata a les autoritats sanitàries, en aquest cas a la Comunitat de Madrid, així com a les autoritats esportives del Govern d’Espanya i del Govern madrileny.

Després dels casos positius, la Real Federació Espanyola de Futbol ha pres la decisió de suspendre els partits que s’anaven a jugar a la Ciutat del Futbol i que enfrontaven a CD Lealtad enfront del CD Alcoià, aquest dissabte, 1 d’agost; i CD Marino enfront de Linares Esportiu, demà diumenge, 2 d’agost.